Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Első randin túrkálni a másik...

Első randin túrkálni a másik telefonjában?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentett, és egyben el is vette a kedvem.
2020. szept. 23. 23:00
 1/9 anonim válasza:
Erre egy szó van: bunkó.
2020. szept. 23. 23:00
 2/9 anonim válasza:

Az ilyen helyből kuka. Felejtős.

Van az a fogalom, hogy magánszféra. A telefonom az enyém. Ha úgy gondolom, megmutatom, és odaadom a randipartneremnek, de egyébként semmi köze hozzá. Még párkapcsolatban is kérdéses a dolog, de egy kvázi idegennek, az ismerkedési szakaszban egyenesen tabu.

Ez a viselkedés egyébként hosszabb távon előre vetíti, hogy ő nem a társának, hanem a tulajdonának szeretne tekinteni. Akit lépten-nyomon ellenőrizhet. Akinek szemernyi személyes teret nem engedne. Ha neked ez kell, akkor hajrá. Egyébként meg kuka.

2020. szept. 23. 23:05
 3/9 anonim válasza:
Sokadikon sem, nemhogy az elsőn! Nálam nem lenne ezek után több randi, az tuti.
2020. szept. 23. 23:12
 4/9 anonim válasza:
Ott helyben azonnal megköszöntem volna a lehetőséget és dobbantottam volna. Ezt később sem engedném senkinek, nemhogy az első randin. Ez nekem annyira abszurd, hogy elképzelni sem tudom, hogy juthatott ilyen egyáltalán eszébe valakinek.
2020. szept. 23. 23:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Először csak viccesen felhozta hogy ugye mással nem ismerkedem.

Aztán azt akarta mutassam meg a beszélgetéseim.....

Nem lesz több randi.

2020. szept. 23. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem még ha ismerkedtem volna más emberrel is. Nem kérhetjük számon a másikat első találkozásnál, mint valami pszichopata.
2020. szept. 23. 23:28
 7/9 anonim válasza:

Nagyon helyes, hogy nem adtál neki több esélyt.

Semmi köze hozzá, és amúgy is... ez csak első randi. Amíg nem mondjátok ki, hogy jártok szerintem mindketten jogotok van fent lenni akár több társkeresőn is, és másokkal is beszélni.

2020. szept. 24. 07:00
 8/9 anonim válasza:

Ez, ilyen körülmények között egy komoly betegség.

Nagyon gyors menekülés javasolt, és minden létező kapcsolat azonnali elvágása.

2020. szept. 25. 00:06
 9/9 anonim válasza:
Hányinger.
2020. okt. 1. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!