Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Discord? Hogyan lehet megoldan...

Discord? Hogyan lehet megoldani ezt a bugot?

Figyelt kérdés

Van egy Discord szerverem, ahol az egyik gyerek hülyéskedett és kitiltottam és őt is letiltottam. Úgy gondoltam, idővel kibékülök és amnesztiát adok neki, feloldottam és a szerveren is levettem a letiltottak listájáról. De mégsem tudom meghívni. Közösségi szervernek volt beállítva a szerverem, és egy magasabb szintű moderációval. De e kettőt is kiszedtem, amég visszaveszem. Reméltem, hogy most már végre fog működni az a meghívó link, de nem működött. Először még az is be volt állítva, hogy a felhasználó 10 perce legyen a szerveren, de azt is kikapcsoltam és úgy sem működött az a rohadt link. Azt írja, hogy "The user is from banned from this guild". De mondom, hogy feloldottam mindenhol! Próbálkoztam több meghívó linkkel is, egyszerhasználatosat is és nem is, lejárót is, nem lejárót is... és egyik se... Mi van? Újra bejelentkezés segít? Discord újratelepítése segít?

(eddig pár ide-oda kattintgatással megoldódott, de most tudatosan részletesen végignéztem mindent és nem és nem és nem...)

2021. jan. 14. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tiltólistára tették az IP címét, mikor bannoltad, ezért nem tud újra csatlakozni.
2021. jan. 14. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy esetleg a support tud segíteni: [link]
2021. jan. 14. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
már megoldódott, pár nap után
2021. jan. 16. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
de egyébként levettem a tiltólistáról
2021. jan. 31. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!