Tp Link NX 510v hogyan lehet feloldani?
Van egy TPLink NX 510v routerem amit még a Yettel 5g otthon nettel hoztam ki.
Lejárt a hűségidő viszont ha bele rakom a Telekomos 5G-s kártyámat nem csatlakozik rá. Nem tudok semmit állítani rajta. Amikor vissza rakom a Yetteles kártyát akkor automatikusan rá áll.
Be lépek a 192.168.6... most nem emlékszem beírom a jelszót és szürke az IP cím meg a többi beállítás a Telekom kártyával.
Most adtak egy routert ami le van korlátozva?
Fel lehet ezt valahogy nyitni?
Az a router nem a te tulajdonod, hanem a szolgáltatóé. Ha lemondod az előfizetést, akkor vissza kell adnod, és értelemszerűen függetleníteni sem fogják neked. Az, hogy lejárt a hűség, csak annyit jelent, hogy már kötbér fizetése nélkül is felbonthatod a szerződést, de a routert nem tarthatod meg. Bővebb infó: [link]
De a lényeg: "Minden olyan esetben, amikor megszüntetésre kerül az eszközbérleti szerződés, a szolgáltató
tulajdonában levő eszközöket vissza kell szolgáltatni az eszközbérleti szerződésben szereplő türelmi időn
belül. Ha ez nem történik meg, az adott eszközökre aktuálisan kalkulált kártérítési összeget ki kell fizetni."
Persze nem az én tulajdonom akkor ne adjanak routert azt veszek hozzá a kártyához.
Mekkora kis simlis szolgáltató ez persze ha tönkre megy akkor ki fizettettik velem mi? Vissza adni nem fogok inkább széttöröm.
Egyébként meg nem a kérdésre válaszoltatok hanem arra, hogy mi van a szerződésben.
Még azt is el tudom képzelni, hogy a második válaszoló a Yettel-től van mert úgy jön le :D
Ez egy 90 ezer forintos router: [link]
Amid most van, add vissza a szolgáltatónak, és vegyél egy sajátot, az működni fog Telekomos kártyával is.
4-es nem mond meg nekem mit csináljak. Még mindig nem a kérdésre válaszoltál. Vicc ez az oldal komolyan mondom.
Rendesen ki vagyok oktatva, hogy mit csináljak XD Ébredjetek már fel.
Válasz a kérdésekre:
"Most adtak egy routert ami le van korlátozva?"
Igen, adtak egy routert, ami hálózati zárral van ellátva.
"Fel lehet ezt valahogy nyitni?"
Fel, de csak a szolgáltatón keresztül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!