Facebook Messengerben miért nem látom a Marketplace-ről jövő üzeneteket?
Figyelt kérdés
Számítógépről bőngészőből használom a Facebook-ot és pár hete ez van, hogy a Marketplace-es üzeneteket nem mutatja, csak kiírja, hogy hány olvasatlan üzenetem van. Ezeket csak a Messenger appal tudom megnézni. Hogyan lehetne visszaállítani, hogy látszódjon böngészőből is mint régen?2021. jan. 11. 09:31
1/2 BubuuLenniÉn válasza:
Nekem is ez van! Facebookon ha bemész a marketplacebe akkor az kereskedelmi profilod alatt lesz, csak nyomj rá (jobb fölső sarok). A messengert meg majdcsak kijavítják
2/2 anonim válasza:
Sikerült megoldani? Két napja nálam is ez jelentkezett. A messenger jelzi, hogy a Marketplacen üzenetem jött, de amikor megnyitnám, üres a felület, és kijelzi, hogy "Nincsenek üzenetek" közben pirosan világít a Chateknél a bent lévő üzenetek száma. Sajnos csak a facebookon belülről tudom elolvasni őket. Megtaláltátok a hibát? Hogy tudom visszacsinálni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!