Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, hogy youtube-on...

Miért van az, hogy youtube-on nekem kevesebb megtekintés jön, mint másnak?

Figyelt kérdés

Csináltam egy csatornát, amire streamer-ek élő adásaiból kivágott vicces jeleneteket rakok fel. És még sokan mások is ezt csinálják, ugyan azoktól a streamerektől mint én. Például másfél hete kiraktam egy videót, amin azóta lett 13 ezer megtekintés, de közben meg látom, hogy más meg felrak egy videót, és 3 óra alatt ilyen 40 ezer megtekintése van. Pedig a feliratkozószámom is nagyjából ugyan ennyi mint ezeknek az embereknek, #-eket is rakok, meg ilyenek.

Akkor nekik miért jön ennyivel jobban a nézettség?

2021. jan. 3. 02:57
 1/3 Argloss ***** válasza:
100%
Több helyen hirdetik magukat, mint te.
2021. jan. 3. 03:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedés hanem inkább "marketing kérdés". A Te videód mivel ad többet, mint a másik csatornáé? Mit nyerek azzal, ha a Te videóidat nézem, nem másét? Miért kéne inkább a Te videóidat néznem? Milyen újdonságot tettél bele, amit a másik nem?

Személy szerint ha érdekel egy 5 perces összevágás akkor megnézek egy ilyet és ki van elégítve a szükségletem. Meg persze nyilván vagy a legnézettebbre vagy a legújabbra kattintok rá. Szóval ha a Te videódat dobja fel először a Yt akkor a tiédet fogom megnézni. De ha nem akkor másét.

2021. jan. 3. 06:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A saját tartalmaidat többen fogják megnézni
2021. jan. 3. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!