Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ali vagy e-bay?

Ali vagy e-bay?

Figyelt kérdés
Újabban eltűnnek a cuccok... de az alinál könnyebben visszaadják a pénzt nem?
2020. dec. 29. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem e-bay-jel se volt semmi probléma ha nem az jött meg amit rendeltem, jó értékelésű eladótól kell vásárolni.
2020. dec. 29. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ali-n és eBay-en is rendszeresen rendelek.

Eddig összesen 3 esetben volt probléma (2-szer hibás termék, 1-szer nem ért ide)

Minden esetben full-refundot kaptam

2020. dec. 29. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az ebay sokkal jobb. Szinte azonnal küldik vissza a pénzed ha nem kapsz meg valamit, vagy ha nem olyan mint gondoltad. Ha valamilyen oknál fogva az ebay nem, akkor ott a paypal, ők is visszaadják a pénzed ha bizonyítod a dolgokat.

Többszázszor rendeltem ebay-ról, sosem volt gondom.

Aliról talán ha 20-szor rendeltem, de az esetek 40%-ban mindig volt valami gabesz, a 2 hónapos szállítástól el is tekintve. Kommunikáció nulla, kutya nem válaszol vissza, se az ali se az eladó, ha valami nem jött meg vagy rossz volt, szintén nem foglalkoztak vele. Most is van 3 csomagon amit 3 hónapja rendeltem, egyik sem érkezett meg.. Talán februárban automatikusan visszakapom a pénzt ha nem jön meg, de kétlem..

2020. dec. 30. 03:25
 4/5 A kérdező kommentje:
De az alin sokmindent olcsóbban kapni, lehet ezért sok a kamu eladó?
2020. dec. 30. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy mennyi a kamu árus, de az is benne van rengetegszer a pakliban, hogy egyszerűen csak eltűnik a csomag itt-ott.

Például 1 hónapja Pesten a reptéren csücsül az egyik csomagom, 2 hete még megvolt. Ma utánajárás után kiderült, hogy elveszett..

Nem tudom hány országon ment át, de milyen cinkes már, hogy pont a magyarok lopják el.

Be is nyújtottam a kérelmet a refund-ra, kíváncsi vagyok mert eddig még nem kaptam pénzt vissza tőlük soha. Üzenetekre az eladók telibe fosnak. Másik csomagomról szintén nem tudni semmit 3 hónapja, de még várnom kell 3 hetet hogy jelenthessem.

Szerintem nem érdemes onnan rendelni, hacsak valami olyan kell ami fél év múlva kell és sokkal-sokkal olcsóbb, dr az se baj ha félúton eltűnik..

2020. dec. 30. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!