Mostanában mi lett ez a gmail email szolgáltatóval? Nem lehet levelezni?
Figyelt kérdés
Fontos emaileket nem akar elküldeni hanem ki irja hogy váró listára téve. mi az hogy váró lista? Mire kell várni?? nem indokolja meg ez miért van. meg pl csatolok két fájlt és csak az egyiket küldi el, hogy lett ez ilyen szar mostanában?2020. dec. 28. 13:29
1/9 Argloss válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Gmail.com arra gondoltam.
2020. dec. 28. 13:41
4/9 Argloss válasza:
A hónap elején volt egyszer, hogy teljes európát érintő problémák voltak a google fiókokkal, így a Gmail-el is.
A küldés előtt van valamennyi idő ameddig még vissza lehet vonni a levelet addig nem küldi el.
Várólistára akkor kerül valami, ha fájlokat csatolsz és azok még nem töltődtek fel. Interneteddel minden rendben van?
5/9 Argloss válasza:
A Gmail alkalmazás problémás lehet Huawei / Honor telefonokon, mert az USA tiltás miatt azokra már nem adhat ki programot a Google.
6/9 anonim válasza:
Gondolom nem ütemezted későbbree a küldést, úgyhogy igen, a fájlfeltöltés kerül időbe.
Én nem tapasztaltam problémát, nem kell egyből szarozni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem küldte el pedig jó a net is. Azóta ilyen szar amióta el kellett fogadni valami újítást. Na mindegy még jó hogy van gmail.hu is nekem. Kicsit egyszerű de legalább működik.
2020. dec. 28. 17:25
8/9 anonim válasza:
"Na mindegy még jó hogy van gmail.hu is nekem."
Most leköptem a monitort... :(
9/9 A kérdező kommentje:
De legalább ez elküldi. Xd
2020. dec. 28. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!