A bilasport.net biztonságos oldal?
Figyelt kérdés
itt szoktam nézni az NFL ,NBA meccseket de a Chrome azt írja hogy nem biztonságos oldal! Ne használjam akkor az oldalt?2020. dec. 28. 01:50
1/4 anonim válasza:
A Chrome (de a Firefox, az Edge illetve az Opera is) azért írja ki, hogy "nem biztonságos", mert a weboldalnak nincsen SSL-tanúsítványa vagyis a weboldal és a géped között titkosítatlan lesz a kapcsolat, azt "le lehet hallgatni" (például ha nyílt wifi hotspotra csatlakozol). De mivel ez egy túlnyomórészt statikus oldal, ennek nincs akkora jelentősége (hacsak nem küldesz valami adatot - például a kapcsolati űrlapjukon keresztül).
Egyébként az oldal kártevőmentes - legalábbis a Virustotal jelentése szerint:
2/4 A kérdező kommentje:
köszi! igen írja hogy ne osszak meg ezen az oldalon adatokat kódokat stb..! nem jelentkezek itt be egyszerűen csak nézem online a meccseket! bár viszont volt hogy bejelentkeztem email-re úgy hogy új lapot nyitottam meg azon az oldalon és úgy írtam be oda a jelszót..de gondolom ez nem gond?!
2020. dec. 28. 02:05
3/4 anonim válasza:
#2: az e-mail ettől független - szóval nem gond.
4/4 anonim válasza:
Olyan jelszót használj ott, amit sehol máshol (mondjuk ez bármilyen biztonságos oldal esetén is nagyon ajánlott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!