Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell seedelni?

Hogyan kell seedelni?

Figyelt kérdés

Kaptam az értesítést, hogy letöltésmegvonást kaptam az ncoretól. Az indok az volt, hogy nem seedeltem. 1000 megás netem van, igyekeztem fogyelni, hogy hogy mindig fusson a torrent program a seedelés végett. Ezt be kell állítani vagy magától csinálja?

qBittorent

2020. dec. 23. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagyd a torrentet futni, akkor ki is írja, hogy SEED-el (Feltöltés).
2020. dec. 23. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Magától csinálja, de az alap beállításokkal kevés torrent van engedélyezve, így átkell írnod beállításokban.
2020. dec. 23. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor befejeződik a letöltés, nem szabad kitörölni a kliensből a 100%-on álló torrentet, ilyenkor seedel. Meg persze az anyagot se szabad letörölni. Addig kell seedelned, míg el nem tűnik az aktivitás menüben a seed kötelezett torrentek listájáról. De ez persze csak minimum, önként addig seedelsz ameddig csak akarsz. Nekem több éves torrentek is vannak seedben.
2020. dec. 23. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

1) Hívd fel az internet-szolgáltatód ügyfélszolgálatát és kérdezd meg, hogy NAT-olt IP címet osztanak-e ki neked. Ha igen, kérd meg őket, hogy NAT-olt IP helyett publikus IP címet kapj. Ez a legtöbb szolgáltatónál ingyenes.

2) A routereden engedélyezd az UPnP-t.

3) A torrent klienst állítsd be, hogy UPnP-t használjon.

Innentől kezdve menni fog a dolog. Annyi a dolgod, hogy letöltés után hagyd futni a torrent klienst, és intézi a seed-elést magától, hacsak nem állítod meg kézzel a torrentet. NCore-on úgy tudom, valahogy úgy 50 óráig seed-elned kell a letöltött tartalmat.

2020. dec. 24. 00:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokkal triviálisabb dolog szokott előfordulni. Több torrent futtatsz mint ahány a kliensben be van állítva egyszerre futtatható mennyiségnek. Azaz például egyszerre 5 seed futhat, de te letöltöttél már 12 torrentet. Ilyenkor az első 5 seedben van, a másik 7 pedig várósorba kerül és arra vár hogy megállítsd a többit. Amíg várósorban van egy torrent azt nem seedeled, az oldalon is az Aktivitás menüben azt írja, hogy "stopped". Hiába futtatod, a kliens szabályai miatt nem seedben vannak, hanem várósorban.

Megoldás: várósori limit megemelése a beállításokban. Az alapértelmezett mennyiség nagyon kevés, ha ezt sosem állítottad még, ez a gond.

2020. dec. 24. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!