Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám seed-elni a már...

Hogyan tudnám seed-elni a már letöltött fájlokat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nem tudok letölteni ncoreról, mert azt írja, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülök. Ha most sem teljesítem a seed kötelességem, akkor pedig teljesen kizárnak, de ezt nem szeretném.

Viszont a fájlok, pontosabban sorozat epizódok amiket fel kellene töltenem, bár megvannak a gépen, de a utorrent alkalmazásban nincsenek ott, és így nem is tudom seedelni.

Valahogy hozzá tudnám adni, úgy, hogy seedelje? vagy buktam teljesen?

Mit tudnék tenni? A fájlok megvannak, csak egyszerűen fogalmam nincs hogy tudnám seedelni, újra letölteni meg hogy belekerüljenek a utorrentbe nem tudom, mert ugye nem tudok letölteni

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. jún. 5. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A torrent fájl megvan?

Indítsd el, elérési útnak meg add meg a már kész letöltést.

Ellenőrzés során "rájön" hogy ez már le van töltve és beállítja seed-be.

2020. jún. 5. 20:36
 2/4 meszike91 ***** válasza:
100%
Elkezded megint letölteni a torrenteket és megszakítod a letöltést. Ezután bemásolod az elkezdett letöltés célmappájába a meglévő fájlt. Ha a fájlok mind épen megvannak, akkor egy ellenőrzés után jó lesz.
2020. jún. 5. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindegyikőtöknek! Ment a pozitív :)
2020. jún. 5. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
ügyes vagy
2020. jún. 25. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!