Meg lehet nézni ezt a videót?: lent a link Ha igen akkor van hangja? Ha nem akkor a Copyright miatt van. Hogy tudom kitörölni egy videórol/zenéről a copryghtot?
Nézz utánna, hogy mit jelent a copryght. Jogvédett tartalmat nem használhatsz kedvedre. Ha utána olvasol akkor meg meg fogod érteni, hogy nem lehet törölni a copryghtot.
Egyébként a videót nem lehet megnézni, látatalnba írtam a fentebbit, ha nincs hang akkor annak ez az oka.
"A videó nem áll rendelkezésre
A videó nem érhető el."
"Hogy tudom kitörölni egy videórol/zenéről a copryghtot?"
Úgy hogy nem teszel a videóben copyright-os tartalmat ergó kiveszed belőle a zenét.
A nem-nek melyik része az amit képtelen vagy megérteni?
Vannak trükkök, hogy úgy torzítod a zenét, hogy az algoritmus nem ismeri fel, és átcsúszik rajta, de nyilván ez sem szabályos.
"A szerzői jogi oltalom
A szerzői jog a szerzői művek alkotói számára biztosítja azt, hogy korlátozhassák műveiknek lemásolását és felhasználását egy meghatározott időtartam leteltéig.
A szerzői jogi oltalom a szerzői alkotásoknak a szellemi alkotást képező részét védi: a könyv által elmondott történetet védi a nem megfelelő felhasználástól (és nem magát a kinyomtatott példányt) vagy a szobor formáját védi (és nem a konkrét faragott követ). A szerzői jogok viszont nem védenek ötleteket és találmányokat – ez a szabadalmak feladata –, csupán egy ötlet konkrét kifejeződését, megformálását. Például a Mickey egeret védő szerzői jog nem gátol meg senkit abban, hogy egy beszélő egeret alkosson, de csak akkor, ha az nem egyezik meg túlzottan az említett rágcsáló kinézetével és tulajdonságaival.
A szerzői jogi oltalom a szabadalmi oltalomhoz és a védjegyoltalomhoz hasonlítanak abban, hogy mindkettő kizárólagos jogot biztosít a jogtulajdonosnak, amely mindenki mással szemben érvényesíthető (a kivételekről később). Az elvileg korlátlan alkalommal megújítható védjegyoltalommal szemben a szerzői jogi oltalom egy adott, előre meghatározott számú évig tart (lásd védelmi idő), amely alatt a jogtulajdonos nem köteles a védett művet használni vagy árusítani azért, hogy másokat annak használatában megakadályozhasson."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!