Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet blokkolni vagy...

Hogyan lehet blokkolni vagy törölni azt a programot a gépemen hogy más ne tudja követni hogy mikor hol vagyok az interneten?

Figyelt kérdés
Tehát hogy ne tudja hogy melyik oldalon vagyok és mit csinálok éppen! olyan mintha látná hogy mi van a képernyőmön vagy tudja mikor mit csinálok...
2020. dec. 13. 19:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tipp: Új fiók, amit nem adsz meg senkinek egyelőre, a régiek törlése mindenhonnan, aztán újra regisztrálsz. Nem kattintottál a leveleidben furcsa linkre? Az is lehet valaki a fogadóirodánál sáros...
2020. dec. 13. 20:48
 12/22 A kérdező kommentje:

a fogadóirodánál! azért az vicc lenen ha egy több eurómilliomos költségvetésű cég ilyennel próbálkozna!

Teljesen új gépem lesz(terveztem már így is cserét) nyilván új emailcímek új bankkártyát csináltattam új személyit új telószám! Csak hogy ez elég lesz e? mert lehet 1-2 hét és megint rám akad vhogy!

Az új gépen rajta lesz a bit difender internet security is! Lehet szolgáltatót is kéne váltanom!

2020. dec. 13. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Több faktoros azonosítás?
2020. dec. 13. 20:59
 14/22 A kérdező kommentje:

van az email-emen meg a paypal-on is! de akkor se kövessen már senki!!! + az irodáknál nincs ilyen lehetőség!

De igazából annak a f@szkalapnak ez csak szórakozás mert pénzt nem tud szerezni rajta! Mert ha vki Kiss Pista néven van regisztrálva és a befizetési kártyán is az ő neve van nem fognak egy Szabó Jancsi nevűnek kiutalni sehol! Csak annyit tud csinálni hogy elveszti a rajta levő egyenleget és kész!

2020. dec. 13. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Erősen kétkedek afelől, hogy valaki azért ül a szgép előtt egész nap, hogy magát szórakoztassa azzal hogy veled kibaszik.
2020. dec. 13. 21:09
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy csak velem foglakozik! de akkor van vmi ötleted hogy miért próbálkozik a mai napig nálam kamu emailekkel? meg hogy honnan tudja mit csinálok a neten?
2020. dec. 13. 21:13
 17/22 anonim ***** válasza:

"de akkor van vmi ötleted hogy miért próbálkozik a mai napig nálam kamu emailekkel?"

Mert valószínűleg fent van az email címed valami átverős leveleket küldözgető cucc címlistáján. Tiltsd le a feladót. Vagy mindig más címről küldi?

"meg hogy honnan tudja mit csinálok a neten?"

Szerintem nem tudja, csak véletlen egybeesés.

2020. dec. 13. 21:29
 18/22 A kérdező kommentje:
több ismert oldal nevében kér adatokat! Véletlenben én megmár nem hiszek!
2020. dec. 13. 21:48
 19/22 A kérdező kommentje:

És akkor most hogyan tovább?

Ma vadi új gép rátelepítettem a bitdefender internet securityt!

létrehoztam egy gmail.com-os vadi új fiókot amit teloszámmal levédtem + 2 gmail.hu-s fiókot amit nem: 2 egyszerű jelszó volt amit fel is írtam biztos ami biztos de estére már megváltozott mind2-nél a jelszó! persze most csináltam újakat mert a alternatív emel címet nem változtatta így tudtam kérni újakat valamint a.com-os ahol kéri az sms kódot napközben kaptam egy sms hogy adjam meg a kódot pedig nem is akartam belépni akkor!

Én már nem tudom hogy mit tehetnék...! Lehet hogy maga Digi szolgáltatónál figyel valaki? Egyedül használom a gépet senki más nem férhet hozzá itthon!

2020. dec. 16. 00:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem köttesd ki a netet, és költözz el a brazíliai őserdőbe. Ott tuti nem találnak rád.
2020. dec. 16. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!