Hogyan lehetne a wifi routerrel a reklámokat blokkolni az interneten?
Figyelt kérdés
Tehát, Adblock. Proxy beállítás, localhost, port 2020.
Ezt meglehetne oldalni, hogy maga a router csinálja? Tehát a rá csatlakozó összes eszköz minden hűhó nélkűl egy reklám mentes interneten találja magát az ember? Tehát úgy hogy az eszközökre nincs telepítve semmi, csak a router blokkol?
2015. márc. 9. 12:57
2/4 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. :D
Ez egy TP-Link WR740N.
Arra gondoltam, hogy mivel annyi mindent belehet állítani a 192.00 (nem tudom pontosan) címmel, gondolom ezt is meglehetne oldani.
2015. márc. 9. 13:04
3/4 Tengor válasza:
Ott nem állítható be, ahhoz buta a rendszer.
OpenWRT-t vagy hasonló szoftvert a routerre telepítve elvileg lehetne rá reklámblokkolót telepíteni, de egyrészt ez nem hivatalos, nem igazán kipróbált és nem is kezdőknek való.
Egyszerűbb a böngészőre telepíteni a reklám blokkolót és annyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Francba.
2015. márc. 9. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!