Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Új router bekotese , hogyan ?

Új router bekotese , hogyan ?

Figyelt kérdés

Amit a digi adott router az nem megfelelo, igy vettem egy masikat (digis szerelo ajanlotta )

De az optikai kabelnek az uj routeren nincs hely ? Ilyenkor mi a teendo ? A regi routert UtP vel kossem az ujhoz ? Vagy ?

Nem igazan tudom mihez kezdjek.

2020. dec. 13. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen típusúak a routerek?
2020. dec. 13. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Amit vettem az tp-link AC 1200 C50

A masik 2 antennas Huawei

2020. dec. 13. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell hívni a Digit, hogy az övéket kapcsolják bridge módba. Ilyenkor minden funkciót letilt a telefon és az 1-es port kivételével. Az 1-es portot kell összekötni a routered WAN portjával. A routeren a WAN kapcsolat típusa PPPoE, felhasználónév és jelszó a szerződésben van benne.
2020. dec. 13. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kieg: egyes Digis routereken nem számozva vannak a portok, hanem GE és FE jelölésűek. Itt a GE-be kell dugni.
2020. dec. 13. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom. Megmentettel nemi agyverzestol. Csak azt nem ertem ezeket a digis csoka miert nem kozolte
2020. dec. 13. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mert jó pénzért segít neked bekötni ha nem boldogulsz. :D
2020. dec. 13. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem mukodik ... :/
2020. dec. 14. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Át van kapcsoltatva bridgebe? Anélkül nem fog. Van pár óra átfutási ideje, ha mostanában telefonáltál. Várd meg, míg megszakad a net a Digis eszközbe közvetlen csatlakozó gépen.
2020. dec. 14. 22:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Az mar megtortent. Minden ugy csinaltam , ahogy mondtak. Felismeri az uj routert jel is van csak internet nincs. Felhivom oket ma ujra...
2020. dec. 15. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!