A Wifi Routerrel lenne a probléma?
Nemrég lecseréltem a telefonom, és Wifi-re csatlakozva valamikor nem jön be a net, csak a sokadik frissítés után tudok egy weblapot betölteni. Eddig főleg telefonon volt ez a probléma, és eleinte azt hittem itt lesz valami szoftveres hiba, mert a korábbi telefonomon vígan ment minden. Azonban mostanában a tabletemen is előjött ez a hiba a wifi routeremhez csatlakozva, és a notebookomon is, csak a telefonon volt a legfeltűnőbb, mert azon használom leggyakrabban így a netet. Ezért gondoltam először arra, hogy azzal van a hiba, de így más a helyzet. Az eszközök egyébként mindeközben folyamatosan jónak jelzik a hálózatot, elvileg hibátlanul megy a netkapcsolat, semmi hibára utaló ikon, vagy felkiáltójel nem jelenik meg a wifi jelnél, csak mégis vannak napi szinten olyan időszakok többször is, amikor a sokadik frissítés után tudja csak betölteni a weboldalt, valamikor egy ideig egyáltalán nem. Mindeközben a netem is hibátlanul megy asztali gépen.
Szóval arra jutottam, hogy csak a routerrel lehetnek gondok, de mik? Egyéves router, korábban nem volt vele hiba. Zavarja, hogy 3-4 eszköz is használja, vagy mi lehet a gond? Amúgy jelszóval védve van, mások nem tudják használni csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!