Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez miért van és mit kell...

Ez miért van és mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

Facebookon ahol be lehet írni,hogy milyen előadókat hallgatsz,milyen filmeket láttál már most nem lehet csak annyit ír ki,hogy szakasz elrejtése,adatvédelem beállítása.

Régen volt ott olyan is,hogy szerkesztés vagy módosítás.

Ez hová tűnt és hogy kell megoldani,hogy lehessen szerkeszteni ezeket?

Köszi a válaszokat.

2020. dec. 12. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, negyed óra guglizás után sem találtam meg a megoldást.
2020. dec. 12. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is keresgettem erre megoldást nemrég, mert ki akartam törölni igazából mindent onnan. Nekem csak az vált be, hogy a kedvelt oldalaknál megszűntettem a like-olását azoknak az oldalaknak, amik ezekbe a kategóriákba estek. Persze lehet, hogy nagyon sok dolog lesz ott, én is órákig bénáztam vele, de semmi jobb ötletem nincs.
2020. dec. 13. 02:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,én nem törölni akarok hanem hozzáadni
2020. dec. 13. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha like-olsz valami újat, akkor nem rakja automatikusan a megfelelő kategóriába? Mert a különböző oldalaknál elvileg meg van adva, hogy pl. filmről vagy sportolóról van-e szó, szóval lehet, hogy magától működik a kategóriába sorolás.
2020. dec. 13. 17:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Filmeknél nem igazán
2020. dec. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!