Próbálták már feltörni a Facebook fiókotokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, sikerült is? Hogy jöttetek rá, hogy valaki fel akarja törni / feltörte a fiókotok? Mit tettetek ellene?2020. dec. 12. 12:36
1/3 anonim válasza:
Facebookomat még soha. Viszont az email címembe már próbáltak belépni a rendszer szerint valamelyik északi szovjet utódállamben lévő ip-címről, csak a többfaktoros azonosítás megfogta.
2/3 anonim válasza:
Hát velem volt már olyan, hogy néhány Messenger beszélgetésemben átírták a nevem Bazsira/Bazsára, ami azért vicces, mert lány vagyok, és egy Bazsit sem ismerek. Viszont semmilyen bejelentkezési kísérletet nem észlelt a Fb, szóval fura volt.
3/3 anonim válasza:
éppen töröltem a seggem, mikor jött SMS-ben a bejelentkezéshez szükséges kód, de más nem volt
amit csináltam utána:
jelszóváltoztatás
majd kijelentkeztettem magam mindenhonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!