Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook posztnál, hogy lehet...

Facebook posztnál, hogy lehet megcsinálni, hogy hosszabb szövegnél is megmaradjon a szép színes háttér?

Figyelt kérdés

Tudjátok vannak ezek a hátterek, amiket be lehet állítani a bejegyzéseknél, de sajnos limitálva van a karaktermennyiség. Ha többet írok, akkor visszavált sima text beviteli mezőre.

Viszont rengeteg embernél láttam már, hogy hosszabb szövegnél nekik megmarad a háttér és nekem is sikerült egyszer már úgy, hogy hosszabb szövegnél megmaradt (nem tudom hogyan). Tuti, hogy így volt, mert egy csajnak egy ilyen színes posztjában lévő x hosszúságú szövegét átmásoltam a saját bejegyzés-szerkesztésembe és nekem visszaváltott sima bevitelre. Tudnátok ebben segíteni, hogy lehet megoldani?

2020. dec. 11. 21:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!