Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TheVr srácok teljesen megválto...

TheVr srácok teljesen megváltoztak ..?

Figyelt kérdés

Szerintetek is nagyon megváltoztak a fiúk az utóbbi 2 évben ? Gondolom itt arra ,hogy nagyon monoton a steam sablonos eléggé látszik ,hogy munkaként csináljak ami nagyon elbasza a steamet. És sokszor irritáló bunkók. Gondolom már a csak a pénzt miatt csinálják le se szarjak a nézőket , persze aki 'donétóól" azt kopaszra nyalják . Arról meg ne is beszéljünk ,hogy minden játékot ők próbálnak ki elsőnek a kisebb feltörekvő steamerek kevesbé tudnak érvényesűlni szerintem erkölcstelen dolog.

Hihetetlen , hogy ennyire meg tud változni egy ember .

Nektek mi a véleményetek a fiúkról ?

2020. dec. 10. 06:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Nézni azt hogy más kockul ahelyett, hogy te kockulnál = cuck
2021. jan. 18. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
#11 Ja, valóban szerintem is kicsit olyan ez mintha valaki más dugná a nejemet helyettem, én meg csak nézném. Szóval találó a hasonlat. :D
2021. jan. 18. 21:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Én tényleg fiatalabb koromban néztem, de nem egesznap max 2 órát egy játékból , persze én is inkább játszottam mint néztem .

10 esnek igazat adok

Valahogy nekem tudni kijönni a számon ,hogy köszi a támogatást kvázi köszi a pénzt amibol tudok majd venni teslat és ebből 20x annyit keresnek mint az átlag ember .

2021. jan. 19. 01:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudna ki jönni a számon *
2021. jan. 19. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Van egy kis átmenet az ordítozó, visítozó kamu proli szenny és az öltönyös sznob viselkedés között, na arra lenne a normális ember kíváncsi. Engem az öltönyös műmájer szarok pont annyira irritálnak, mint egy VR Pisti.

Régen Jani végigjátszásai kifejezetten tetszettek, Soma pl. Azt akármelyik értelmes ember meg tudná nézni, van benne tartalom. Hol vagyunk már attól a szinttől lefele...

2021. jan. 20. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Már akkor megváltoztak mikor átmentek twitchre. Elszálltak maguktól. Amikor még csak youtubeon voltak az volt az igazi.
2021. márc. 4. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!