Cr7real kérdése:
Az internet pár napja teljesen megváltozott mi az oka?
Figyelt kérdés
Már kb 2-3 hete tart amikor megváltozott a internetem, vidanet-es, túlterhelés nem bírja megszakad sőt a laptop wifi is néha megszakad, pedig most cseréltem ki a routert ac1200-ra azt hittem másabb lesz de nem. Egyszerűen tudom hogy nem normális a net, ha töltök négy darab 500megás filmet akkor letöltés sikertelen és a chromenál meghiúsult. Pedig egy éjszaka alatt 30 filmet is leszedtem ezek mind 300-600 megások voltak most meg állandóan sikertelen a letöltés. Tűzfalat hibába nézegetek, Avast antivirusom van na meg Essentials, mi a franc okozhatja ezt?2019. jún. 28. 18:50
1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen azt elfelejtettem odaírni hogy szolgáltatót már felhívtam, kiküldtek egy embert és azt mondta nem talált problémát meg hogy azért szakad meg letöltés mert sebességmérés szerint 10-13 megát jelez az kevés, mondom mi van? Akkor amikor jó volt a net hogy tudtam letölteni éjszaka 30 darab 300-600 megás filmeket?
2019. jún. 28. 18:53
2/3 anonim válasza:
Pedig szolgáltatónál van a hiba. Kisebb sávszél, túl sok felhasználó stb. Ha teheted szolgáltató váltás.
3/3 Koplárovics Béci válasza:
A letöltési sebesség, és az esetleges megszakadás függhet a szerver oldaltól is.
"Avast antivirusom van na meg Essentials"
Azt az MS Essentialst azt szedd le, mert arra nem jó, amire elvileg kitalálták, viszont két vírusirtó meg összeakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!