Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha torrentet töltök nem jön...

Ha torrentet töltök nem jön be semmilyen honlap. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A "nem letölteni" nem jó válasz. Próbáltam korlátozni a letöltési sebességet, de nem iazán segít, akkor is 90%-ban nem jönnek be a honlapok vagy csak nagyon lassan, vagy csak részlegesen (pl. képek nélkül). Feltöltés egyáltalán nem megy közben. Ha a letöltés csak kb. 2-3 Mbps, akkor is van hogy nem töltődnek be honlapok. A net jó, 100Mbps a sebesség. Próbéltam Deluge-al és qBitt-tel is, de ugyanaz.
2020. dec. 3. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kábelen/wifin keresztül jön, lehet hogy a szolgáltatód korlátozza a torrentet és a netet is, lehet a teljes sávszélességet elfoglalja teljesen.
2020. dec. 3. 19:25
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
100%

Szerintem túl sok a kapcsolat, és megrogyik tőle a géped.

PL qBittorrent -ben: Beállítások--> Kapcsolat --> Kapcsolati korlátok.

2020. dec. 3. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A torrentkliensben csökkentsd le az egyszerre megnyitható kapcsolatok maximális számát - akár drasztikusan, globális szinten 100 alá.

Ugyanis a routered memóriaterületében levő úgynevezett NAT-táblát a sok egyszerre nyitott kapcsolat betelítheti, így nem marad a böngészőnek.

2020. dec. 3. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, megpróbálom a kapcsolatok csökkentését, hátha beválik!
2020. dec. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!