Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adtatok már el steam fiókot?

Adtatok már el steam fiókot?

Figyelt kérdés
Sok minden van rajta, ezért el szeretném adni és ebben kérnék segítséget. Rájöttem, hogy másra akarom költeni a pénzem. Nem erre ment el az összes, csak szeretném átcsoportosítani, mert tudom, hogy valamennyire azért értékes.

2020. dec. 3. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azért emeltem ki, mert a válaszadók közül csak egy adott el fiókot.

Már a kérdés feltevése előtt tisztában voltam vele, hogy illegális.

Van sok ember, aki vesz fiókot, külön oldalak vannak erre.

Még mindig el akarom adni, sok játékom van rajta.

2020. dec. 9. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem a mennyiség a lényeg, hanem a játékok ára. Ha tele van ingyen osztogatott tartalommal, annak nincs értéke. Akkor sem, ha csak ideiglenesen volt ingyenes. A fiókod értéke az összes játék mindenkori legkisebb árán alapul (ingyen elérhető volt = 0€), attól több nem lehet. Erre jön a vásárló kockázata, ami legyen mondjuk a minimálár 5-10%-a, azaz ettől többet nem éri meg fizetni, mert bármikor visszaszerzed a fiókot.

Példákkal: legyen mondjuk 30 játék rajta, jelenlegi áruk összesen 300 euró. A játékok mindenkori minimálárával számolva a fiók értéke 120 euró, de ebben például benne van az ingyen osztott Dirt Rally (20 euró), meg 2 másik 10 eurós, úgyhogy legyen a fiókod értéke 90 euró.

Épeszű ember nem fizetne egy forintot sem érte, de vegyük úgy hogy szeretek veszélyesen élni, és fizetek érte maximum 9 eurót (10%-a az értéknek). Ebben benne van a kockázatviselés, hogy letiltják a fiókot, és az is hogy átversz, vagy meggondolod magad karácsonyig.

Tehát ne gondold, hogy te ebből komoly pénzt csinálhatsz, a játékpiacon szóba sem állnak veled, ha egy játék kulcsát a mindenkori minimálára fölött próbálod eladni. 60 eurós játékért (ha nem hype-olt), akkor kapsz 4-5 eurót jó esetben.

2020. dec. 9. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Igen adtam már el fiókot, DE sosem húztam vissza! Igen amúgy illegális de napjainkba ezt szerinted valakit is érdekel? Számtalan ember használ olyan fiókot amit nem saját maga regisztrált pl 2003as fiók.. Valóban zárolhatják a fiókot de ha megvan hozzá az elsődleges emailcímed kicsit levelezel egy steam moderátorral supporton keresztűl akkor feloldják a community bant a profilról! Igazából ha nagyon smurgli az eladó akkor visszatudja szerezni sajnos.. De már vannak erre is oldalok ahova meghirdeted aztán valaki megveszi és csak pár órával később küldi el az oldal a fiók adatokat aztán paypalra egyből megkapod az egyenleget!
2021. dec. 15. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Azt amúgy elfelejtettem írni lehet már nem aktuális a dolog mert látom 1 éve ilyenkor tetted fel a kérdést na de , ha adsz el fiókot akkor győzd meg vevőt hogy találkozzatok valahol és úgy beszéljétek le mert nem bírja akkor visszahúzni fizikális fizetőeszközt :D
2021. dec. 15. 11:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Aktuális még.
2021. dec. 16. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!