Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adtatok már el hardvert...

Adtatok már el hardvert használtan, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adtatok már el hardvert használtan,sok volt a jelentkezö? Milyen tapasztalitok vannak, hogy küldtétek el a vevőnek,illetve ő hogy fizetett?

köszönöm

2016. okt. 25. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A HA-n szoktam üzletelni. Általában az értékelések alapján szoktam dönteni, van, hogy kérek előre utalást, van, hogy nem. Még nem kerültem kellemetlen helyzetbe, mindent tisztázzatok le előre, úgy nem lehet baj. Friss regisztrációval, értékelés nélkül, csak előre utalás után szoktam postázni. Akinél esetleg van negatív is, azzal meg sehogy sem( sem vétel, sem eladás).

A postázás is különböző, ha csak procit magában, akkor rendesen becsomagolva, buborékos borítékban, elsőbbségivel. Ha mondjuk alaplapot, vagy VGA-t, ezt érdemes a saját dobozában küldeni, ekkor üzleti csomagként szoktam feladni.

2016. okt. 25. 08:08
 2/8 T/Z ***** válasza:

Utánévtelt kerüld, mert ha nem veszik át, csak úgy kapod vissza a postától a csomagod, ha kifizeted az odaút költségeit.

A többit az első leírta.

2016. okt. 25. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én pár napja adtam el a laptopomat, és ugyanazon a napon vettem monitort HA-ról. Nem volt gond, sőt, 80-ért is vettem procit a fent említett oldalon.
2016. okt. 25. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Van pár felismerés, ami az évek során meggyőződésemmé vált:

1. Mindent el lehet adni.

2. Vannak akik nem eladni, hanem árulni szeretik a cuccaikat, ezért a napi bolti árakat teekintik irányadónak

3. Nem baj ha az amit árulsz hibás, vagy nem tökéletes, csak ne haazudj róla.

4. Az emberek alapvetően jók és nem akarnak átverni, de azért a hoci-nesze üzleteknél a legkevesebb a félreértés.

5. Postázás nincs, futár van...előre utalás és aköltségek vállalása esetén.

2016. okt. 25. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Joideje rendszeresen adok veszek HA-n.ahogy fentebb irtak,nem lehet baj :) mondjuk en sosem postazok,csak szemelyesen intezem ezeket a dolgokat.
2016. okt. 25. 10:13
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm,ti milyen áron adnátok el ezt a cuccot:

3 hetes Gigabyte RX 460 2GB 2 év garancia , 39 000Ft-be került

2016. okt. 25. 10:34
 7/8 A kérdező kommentje:
azert akarom eladni mert erosebb kartya kell
2016. okt. 25. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt felejtsd el nagyon gyorsan, hogy mennyibe került. Az nem számít. Csak az számít, hogy most mennyi az átlagos kínálati ára.

[link]

Ebből látszik, hogy leginkább 30k körüli áron keresnek és 37 magasságában árulják. Szerintem úgy 31-32 ezerért lehet üzletet kötni.

2016. okt. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!