Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudom használni a tindert...

Nem tudom használni a tindert egy üzenet miatt ami nem zárható be. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Komolyan vesszük személyes adataid védelmét. Partnereinkel együtt nyomkövetőket használunk hogy többet tudjunk meg az app közönségéről,személyre szabott hirdetéseket jelenítsünk meg a Tinderen és egyéb felületeken, javítsunk a tinder marketingtevékenységén és engedélyezhessük a közösségi funkciókat.

2020. dec. 2. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Beleegyeztél, elfogadtad a lap "sütijeit"?
2020. dec. 2. 09:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Idáig működött ezt csak frissítés óta csinálja. Semmit nem ajánl fel hogy elkéne fogadni. Bezárni se lehet simán.
2020. dec. 2. 15:34
 3/4 anonim válasza:
Ugyanez a bajom, frissítés óta nem tudom tudom használni a tindert. Nagyon bosszantó. Valaki tudna segíteni?Problémát leírta a kérdező. Köszönöm!
2020. dec. 6. 13:15
 4/4 anonim válasza:
Telefonod beállításaiban csökkentsd a betűmèretet. Azután a teljes szöveget látni fogod kijelződön, elfogad gombbal tovább enged a tinderre. Termèszetesen utána növelheted megint a betűméretet, ha szūkséges
2020. dec. 15. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!