Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csatlakzoik a Wifi-re, mégsinc...

Csatlakzoik a Wifi-re, mégsincs internetkapcsolat,miért?

Figyelt kérdés
Van itthon egy router, két napja viszont nincs rajta internet elérés. Telefon, Ipad is csatlakozik rá, viszont a telefon ki is írja a kapcsolatnál, hogy nincs internet,a tablet pedig csak szimplán nem tölt be semmit. Routert újraindítottam, kihúztam minden, bedugtam, Ipad,teló alaphelyzetbe állítva,de semmi. Egyedül a gépen van net, de oda közvetlen be van dugva a vezeték a routerből. Nem nagyon értek hozzá, nem tudom, hogyan tovább. Szolgáltatót felhívtam, nem náluk van a gond. Innentől meg vagyok lőve. Valakinek tipp?
2020. nov. 30. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"Van itthon egy router, két napja viszont nincs rajta internet elérés." - de, van rajta internet elérés, mert mint írod "gépen van net, de oda közvetlen be van dugva a vezeték a routerből".

A wifi beállításokat (hálózat neve/jelszó) kellene megnézned a tableten, telefonon, router/modemen.

2020. nov. 30. 19:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs jelszóval védve a hálózat. A hálózat neve is stimmel.
2020. nov. 30. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
A router talpán megtalálod a jelszót, azt írd be a Hálózati kapcsolatoknál.
2020. nov. 30. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
A wifi jelszót vár, anélkül nem működik. De sokat mérgelődtem vele.
2020. nov. 30. 23:05
 5/11 A kérdező kommentje:
De ha nincs jelszóval védve a csatlakozás, akkor hova írjam be?
2020. nov. 30. 23:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy nincs jelszóval védve?

Tudnál róla mutatni (router wifi beállítások) egy képernyőmentést?

2020. dec. 1. 10:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát amikor csatlakozók, nem kér jelszót. És alapból úgy is jelenik meg a WiFi kapcsolatok között, hogy nincs nála lakat. Nem tudom hol lehet megnézni ezeket a beállításokat... :(
2020. dec. 1. 10:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez a WiFi hálózat nem rendelkezik internetkapcsolattal. Igyis kíván csatlakozni?

Ezt írja telon, ha újra akarok csatlakozni.

2020. dec. 1. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Telefonon és tableten menj a

Beállítások > Hálózat és internet > WI-FI > Mentett hálózatok > általad használt hálózat nevére > Elfelejt

Utána csatlakozz újra a wifi hálózatodra.

"Nem tudom hol lehet megnézni ezeket a beállításokat..." - belépsz a routerbe > wifi beállítások

2020. dec. 1. 10:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Az elfelejtol dolgot már megcsináltam. Hogy lépek be a "router"-be?
2020. dec. 1. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!