Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikrohullámú internetet lehet...

Mikrohullámú internetet lehet játékra használni?

Figyelt kérdés
80mb/s letöltés max és 20mb/s garantált sebességet írtak viszont azt nem tudták megmondani hogy milyen pingek vannak, esetleg valakinek valami tapasztalat?

2020. nov. 30. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ping széles skálán megy a terheléstől függően, és hogy hány pont-pont össze kötés van vezeték nélkül.

Nálunk ami van, itt 3 nagy távon áthidalás van vezeték nélkül.

Azaz én csatlakozom a kb. ~1km re lévő adóhoz, ott egy másik antenna irányítottan egy ~8km -re lévő másik állomáshoz, majd onnan hasonlóan még 2 ponton megy át mire egy optikai vonalhoz kerül.

Így a ping nem terhelt időben 25~30ms volt, csúcsidőben viszont használhatatlanra ugrott, akár 700ms fölé is.

2020. nov. 30. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet használni, de ha többen használják terhelés függő eléggé.
2020. nov. 30. 14:35
 3/3 BeefEater ***** válasza:

Ahogy előttem írták, plusz attól is függ, hogy mennyire jó a szolgáltató.

Megnéztem egy (lakossági) mikrós kapcsolaton egy másik magyar hálózatban lévő IP-re, 4 és 9 ms között ingadozott a ping.

2020. nov. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!