Mate6 kérdése:
Mi a véleményetek, tapasztalaitok a fiberwave és giganet mikrohullámú internetével?
Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 21:12
1/3 anonim válasza:
Én kerülném, mivel káros az egészségre. Állami szinten tiltanám! Zavarja a wifi jelet, sokszor összeakad, főleg sűrűbb helyeken.
2/3 anonim válasza:
JA és zivatarban, erős esős szeles időben, komolyabb havazáskor felejtsd el a netet. Nem fog működni, vagy csak akadozva.
3/3 argyelus1997 válasza:
Szerintem kerüld el, nekem ilyen internetem és egyszerűen pocsék. A letöltési sebessége az igért minimumot sem éri el. Játékokra ne is gondolj hogy ezzel az internettel te játszani fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!