Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik a sorozatbarát?

Miért nem működik a sorozatbarát?

Figyelt kérdés

Egy ideje már nem működik a pc-en. Amikor megnyitom akármelyik linket, akkor elkezd betölteni az oldal, de bal fennt azt írja, hogy az oldal nem biztonságos. Ez kb alig fél másodpercig tart, aztán visszadob a sorozatbarát főoldalára.

Nem tudom,hogy miért oehet ez, mert laptopon és telón teljesen jól működi, csak a gépnél van ez a probléma.

Szerintem már mindent próbálta. Keresőmotort váltottam, a biztonsági beállításokat állítgattam, visszaálítottam az eredeti beállításokra, mert régen működött, de semmi sem változott.

Mit tehetnék, hogy újra tudjam használni? Még a supportnak is írtam, de már egy hónapja nem válaszolnak.

2020. nov. 26. 19:55
 1/1 anonim válasza:
100%
Ha azóta sem oldódott meg a probléma: egy ideje új linkjük van. Nem tudom mióta, nem használom sűrűn az oldalt, viszont 2 hete, mikor felmentem az oldalra, nálam sem működött, aztán mikor be akartam lépni a fiókomba, átutaltak az új oldalra. Nem tudom te melyikkel próbálkoztál, de ez az aktuális link: www.sorozatbarat.club
2020. dec. 25. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!