Miért nem jó az internetem?
Sziasztok.
Modemen keresztül van netem.
Kintről jön evy koax kábel ami egy elosztóba csatlakozik be, ahonnan megy egyszer a tv egyszer pedig az internet.
A modembe jön be ugye egy koax kábel.
Az a koax kábel nagyon hosszú volt, gondoltam megrövidítem. Megcsináltam videó alapján, de azóta nincs internet.
Mit rontottam el?
Elmondom a teljes sztorit.
A modem működött. Kihúztam. Visszadugtam. A koax kábelt közben ugye leröbiditettem, kb 25cm hosszra. Összedugtam ismét, fura volt hogy a tápkábel hangot ad ki, folyamatos “ciripelés”. Nem volt net. A modemen minden kis lámpa folyamatosan világított. Azt hittem ez a természetes, de kiderült hogy nem ( ügyfélszolgálat ). Próbálgattam újra blankolni, más utp kábeleket használni, wifit resetelni stb, majd e közben szikra hang, áram elmegy a modem tápkábele kuka. Másik tápkábellel próbáltam, ugyan az világít minden.
Holnap jön a szolgáltató modemet cserélni. Egyébként boltban vehető elkészitett koax kábelt is próbáltam, semmi.
Köszi a segítséget, holnap a szolgáltató csak okoz valamit. Végén kiderül hogy a koax amit csináltam jó volt, vsak a modem romlott el. Meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!