Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen algoritmust használ?

Milyen algoritmust használ?

Figyelt kérdés

Milyen algoritmus alapján mondja meg a [link] hogy van neted vagy nincs? Vagy ez már mesterséges intelligencia?

Próbáltam átverni, hogy kihúztam a net kábelt, majd visszadugtam, de ez sem zavarta meg, mindig tudja, hogy van netem...

2020. nov. 21. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan lehet, mint az időjáráselőrejelző kő...
2020. nov. 21. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmilyen algoritmust nem használ.

Van egy statikus - egyébként hibásan megírt ( [link] ) - index.html oldal némi CSS stíluslappal és egy beágyazott Google Analytics által adott Javascript-kóddal megspékelve.

2020. nov. 29. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon rosszul gondolom, de nem arról van szó, hogy internet nélkül nem töltődne be az oldal?
2020. dec. 15. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

AZTAMOCSKOS!

Ilyen hülyeség VAN! XXXDDD

És ilyen hülye kérdező is VAN!!!

Wazze....

2021. febr. 3. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

"Próbáltam átverni, hogy kihúztam a net kábelt, majd visszadugtam, de ez sem zavarta meg, mindig tudja, hogy van netem..."

Na az mondjuk baj, ha kihúzott kábellel is azt írta, hogy van internet.

2021. febr. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!