Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook hírfolyam, és követés?

Facebook hírfolyam, és követés?

Figyelt kérdés

Srácok, sziasztok!

Az miért van, hogy újonnan megint elkezdtem használni a Facebookom, és a megszokott ismerőseim posztjai helyett, tele van irreleváns posztokkal?

Ráadásul nekem átlag 100-200 között volt a like arány a képeimen, most pedig ha kirakok egyet, akkor alig van rá reakció.

Ennek fejében megkérdeztem pár ismerősömet, hogy nem látnak a hírfolyamban?

Mire az volt a válasz, hogy nem, van kinek külön fel kell iratkozni rám hiába ismerősöm.

Nyilván nem likeokból élünk, de valami új algoritmusa van a Facebooknak, hogy teljesen feje tetejére állt, vagy csak szimplán némi inaktivitás után úgymond eltűnök az "éterből"?

2020. aug. 4. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:
velem is ezvan pontosan amit leirtal... tobb mint 9 eves profilom facebook storymat regen atlagba 300-500 ember latta kepemre is tobb reakcio erkezett... most meg annyit vettem eszre augusztus vegen eltunt 86 ismerosom azota egyre kevesebben latjak az emberek.. szerintem ezt ugy lehet javitani sok embert lajkolsz es akkor visszadobja neked feedre vagy masik opcio csinalsz egy uj profilt, tudom sok ido mire osszeszeded ismerosoket de egy ido utan algoritmusa annak is elbaszodhat! szoval nem tudom mit csinaljak elsonek azt hittem fbvel van valami uj kinezet miatt stb... de ez algoritmus problema..
2020. okt. 20. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!