Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tilthatom le ezeket a...

Hogy tilthatom le ezeket a felugró ablakokat?

Figyelt kérdés
A képernyőm jobb alsó sarkában ugrálnak fel néha egységes formátumú kis hirdetések weboldalakról. Egyik napról a másikra jelentek meg, úgy hogy semmit nem állítottam be, semmit nem töltöttem le. Még arra sincs ötletem, hogy honnan jönnek. Hol tilthatom le ezeket?
2020. nov. 17. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha valóban semmit nem töltöttél le vagy indítottál el, még esetleg böngészőből történő értesítésnek adhattál engedélyt, azok is feldobnak pop-upokat (web push üzenet) az asztalon. A böngésző beállításaiban lehet szabályozni.

A viselkedés amúgy tipikusan adware vírusra utalna, de ahhoz valamit mindenképpen el kell indítani, magától nem jelenik meg.

2020. nov. 17. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan ilyen vírusra utaló reklámok "növeld meg a péniszed 10 centivel és társai", mondhatni "normális hirdetések" mittomén új cikk valamelyik netes sajtóban, vagy valami webshop akció.
2020. nov. 17. 09:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezek a Chrome értesítései lesznek, nagy keservesen megtaláltam hol kapcsolhatóak ki.
2020. nov. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!