Hogyan tilthatok le csatornákat youtube-on?
Van valami kiegészítő erre hogy bizonyos csatornák videóit egyáltalán ne ajánlja be sehol?
Mint az Adblock csak Ads helyett Channels.
Ez engem is érdekel.
A "nem érdekel" lehetőség sz*rt sem ér.
#2 Pontosan, nem ér semmit, elég akár egy videó is, hogy totál átvariálja az ajánlott videókat. Sőt, van mikor a misztikus google algoritmus valami totál random videót dob be nekem, amit mint (a kommentek alapján) kiderül, még másik több millió felhasználónak is bedob. Aztán győzöm korrigálni, hogy végül visszaálljon az engem tényleg érdeklő videókra a YT...
Alapvetően ezzel nekem nincs bajom, viszont már-már paranoid szinten kerülöm az olyan videókat, amik csak nagy ritkán keltik fel az érdeklődésemet, mert utána aztán vakarhatom le magamról azokat (ha tudom) :D
A legjobb mód az ajánlások elkerülésére a folyamatos privát módból való videózás böngészőben, vagy Inkognitómód használata a telefonos appban. Utóbbiban mondjuk nem mernék megbízni 100%-osan.
Kiegészítőről nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!