Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám reklámozni a...

Hogyan tudnám reklámozni a blogomat?

Figyelt kérdés
Vagy nem is igazán, hogy reklámozni, hogy olyan nagyon sokan nézzék, csak legyen pár visszatérő látogató. Mert elkészítettem, igyekszem érdekeseket írni bele, de nem tudom, az emberek egyáltalán, hogyan tévedhetnének rá az oldalamra? blog.hu -s amúgy
2010. aug. 10. 15:34
 1/8 anonim válasza:
Linkeld be, én szívesen megnézem.
2010. aug. 10. 15:38
 2/8 A kérdező kommentje:
[link] azért elég rétegtéma, meg inkább kezdő érdeklődőknek szól, de igyekszem majd fejleszteni :)
2010. aug. 10. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekontárkodom, de nekem ugyanez lenne a problémám, csak weblappal. Ötlete van tehát valakinek? :)
2010. aug. 10. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
MSN-re is kiírhatod...ha fent vagy közösségi oldalokon..iwiw,myvip,facebook,myspace meg mittudomén..oda a bemutatkozásodhoz is beteheted.:"D
2010. aug. 11. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Hasonló gond szintén bloggal. Ötletekre én is kíváncsi vagyok.
2010. aug. 12. 17:37
 6/8 anonim válasza:

- Esetleg keress olyan blogokat, weblapokat amiknek hasonló a tartalma mint a te blogodé vagy jó látogatottsága van. Kérd meg a szerkesztőt tegye ki a linkedet cserébe te is kiteszed az övét.

- Ha fórumokba írsz mindig add meg a blogot címét is.

- Közösségi oldalakon az adatlapodon is reklámozhatod.

- A link gyűjtemények is jók erre a célra. Sok ilyen oldal létezik ahol még blog kategória is van és oda is beküldheted.

2010. aug. 12. 18:16
 7/8 anonim válasza:
Ha nem csak a karatéról fogsz írni, akkor van egy olvasód :)
2010. aug. 12. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsónak: hamarosan lehet kiegészül egy kis boxszal, utána kombinálva az már k1:), meg lehet benézek 1-2 edzésre más stílusokban is, amint lesz időm, lehetőségem fogok másról is írni!
2010. aug. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!