Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok 2 facebook regisztr...

Pszicho88 kérdése:

Hogy tudok 2 facebook regisztrációt is fönntartani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék csinálni az eredeti mellé egy másik facebook regisztrációt is. Az a baj, hogy már volt és ip alapján tiltották.

Sajnos elég szigorúan nézik ezt.

Igazából 1 csoportot szeretnék létrehozni, amit nem szeretném ha bárki látna, még az ismerőseim sem.

Sőt!

Ha esetleg tudtok egy jó weboldalt, szerkeszthető blogot az elvont fantasy képeknek, videóknak, témáknak, akkor azt is meghallgatnám.

Van ötletetek hogyan lehetne létrehozni egy második facet?

Sajnos google fiókot is néznek....és még ki tudja mit

2020. nov. 13. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudsz csinálni titkos csoportot, azt senki sem látja.
2020. nov. 13. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Általad eddig még soha nem használt név, email, eszköz és hálózat.

Csoport létrehozásához discord, bloghoz proboards.

2020. nov. 13. 11:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Új E-maillel és névvel próbálkoztam, mellé töltöttel föl képet is.

Nos azt nem tudom, hogy az általam még nem használt eszközt és hálózatot hogyan oldjam meg, mivel ez az egy számítógépem van.

Regisztrálhatnék mobilról is, de az megint nem jó, mert később azt is észleli, ha ugyanarról az eszközről lépek be, tehát a számítógépemről lépnék be a 2 fiókba. Gondolom automatizált a rendszerük és automatikusan szűri az azonos gépről a 2 regisztrációt.

Köszönöm. Egyébként megcsinálom a titkos csoportot, ahogy az első hozzászóló is írta. Köszönöm a discord és proboards ötleteket is, ezek is jók.

2020. nov. 13. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:

"általam még nem használt eszközt és hálózatot hogyan oldjam meg"

Barát, rokon, szomszéd gépét használod regisztrációhoz új név és email használatával.

2020. nov. 14. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémádat, hallod. Nekem az a problémám, hogy az én fiókomat feltörték, és másfél hete nem tudok visszajutni bele, akármit teszek, pedig már napi szinten írogatok a supportnak. Csak reakciót nem kapok vissza. Viszont a munkámhoz meg kellene pár hét múlva egy működő fiók. És én sem tudom megoldani, hogy más eszközről, IP_ről stb-ről csináljak.
2020. nov. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!