Hogyan lehet letölteni a GMail-ből a regisztrációhoz- a levelekhez tartozó összes kép- és videó csatolmányt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 16:22
1/3 anonim válasza:
" a regisztrációhoz" - ezt a részt nem értem.
A levelek csatolmányai letöltéséhez egyesével meg kell nyitnod a leveleket és letölteni a csatolmányukat. Ha több csatolmány tartozik egy e-mailhez, akkor felajánlja a csatolmányok listájának jobb felső sarkában lévő gombra kattintva, hogy egybecsomagolva letöltsd azokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Az összes eddigi levél összes mellékletét. Egyesével sokáig tartana.
2020. okt. 19. 00:02
3/3 anonim válasza:
Talán egy külső klienssel meg lehet oldani (én Thunderbird-öt használok), ha máshogy nem, akkor úgy, hogy a beállításoknál az bekapcsolni, hogy az összes levelet tárolja el a merevlemezeden vagy a levelek archiválásával. De nem vagyok benne biztos, hogy így a csatolmányokat is letölti-e, ki kellene próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!