Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt hogy tudom megcsinálni...

Ezt hogy tudom megcsinálni messengeren?

Figyelt kérdés
Egy régi csoportban vagyok, ahol aktivitás nincs egy ideje. Azt szeretném, hogy ne tudják elolvasni később se az üzeneteim. Hogy lehetne? Ha csak kilépek, ők látják azután is. Le kéne mindenkit tiltani?xD

2020. nov. 12. 00:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
Tílts ja mindenkit, vagy ha van türelmed akkor eggyesével törölgetheted az üzeneteket :D
2020. nov. 12. 00:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha mindenkit letiltok, akkor ők mit fognak látni az üzeneteimből? Azt, hogy kéretlen tartalom? Ez az egyetlen út? Mindenkinek bann?xD
2020. nov. 12. 00:57
 3/11 anonim válasza:
Nem látnak semmit.. Próbáld ki, hogy ha valakit letíltasz mit látsz.. semmit :D ugyan ez visszafele is.
2020. nov. 12. 01:05
 4/11 anonim válasza:
Mivel gondolom nem Te és nem is Én vagyok a Facebook fejlesztője így mást nem nagyon lehet csinálni csak ezt
2020. nov. 12. 01:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Második, ez egy csoport. Ha letiltom, a csoportban benne van, ahová én írtam. Akkor az üzenettel mi lesz? Ott lesz írva, hogy kéretlen vagy mi?
2020. nov. 12. 01:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Te kiléphetsz, tilthatod őket, de az üzenetek maradnak.
2020. nov. 16. 12:25
 7/11 A kérdező kommentje:
"Te kiléphetsz, tilthatod őket, de az üzenetek maradnak." De ha őket tiltottam akkor nem az lesz, hogy az üzenet kéretlen vagy vaélami ilyesmi? Nálam előfordult az, hogy látom ki írta az üzit, csak nem tom elolvasni, mert kéretlen tartalom.
2020. nov. 16. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha letiltasz valakit, az üzenetváltás megmarad, csak nem kapod meg, amit utána írnak és értelemszerűen te sem írhatsz nekik. Kéretlen akkor lesz neked (engedélykérés), ha figyelmen kivül hagyod, de az más, mint a letiltás. A másikra meg ez nics nagy hatással, csak nem látja, hogy olvastad-e, amíg nem válaszolsz.

Lehet, hogy te egész más okból nem láttad, valószínű, hogy ott a rendszer is tiltotta.

2020. nov. 17. 12:23
 9/11 A kérdező kommentje:
AKkor ha valakinél azt látom, hogy kéretlen üzenet és annyit látok, az üzenetet nem, akkor az csak akkor van, ha őt lebannolták? Ezek szerint a már megírt üzenetemet mindenképpen látják, amég vissza nem vonom? Hiába tiltom őket, látják a régiket?
2020. nov. 18. 00:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg ezért nem látod az övét. Sima üzenet, ami nem ütközik szabályba, az marad.

Visszavonásról meg azt tudom, hogy 10 percen belül lehet, ha azóta nem változott, amit kétlek.

2020. nov. 18. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!