Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-on szerzői joggal...

Youtube-on szerzői joggal védett tartalom hogy adhatok be újbóli kérelmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

a problémám a következő:

kettő nappal ezelőtt láttam, hogy a youtube videómat lelopták és megvágva feltöltötték egy másik csatornára. Jelentettem is jogvédéssel, de 12 órán belül nem szedték le, így visszavontam a követelést, mert téves időbélyeget adtak meg véletlenül. Közben lekerült a videó tegnap kérdéses csatornáról, majd ma virradóra visszakerült.

Jelenteni próbáltam újra szerzői jog sértéssel a videót, majd ez fogadott a jelentési űrlapot kitöltve: [link]

Valamiért nem engedi újra jelenteni szerzői jogbitorlással... :(

Pedig a szerzői jogok között nézve a csatornámon lezárva státuszt ír a youtube: [link]

Írtam külön mailt a copyright mail fiókjának a youtubenak, vissza is jött értesítés mail fiókomra, de semmi érdemi nem történt, és azóta se tudom újra jelenteni a videót.

Kérlek benneteket segítsetek, hogy ilyenkor mit tudnék tenni. :(

Köszönöm!

30/F

2020. nov. 10. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs ez picit zavaros. Ha nem szedték le akkor miért törölted a követelést?
2020. nov. 13. 13:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Rossz időben rendben nézte a youtube a kérelmemet. Először téves időbélyeggel jelentettem véletlenül, és utána írtam, hogy visszavonom a jelentést, mert újra szeretném jelenteni a jó időbélyegekkel. Nos közben a youtube mégis letörölte a videót rá egy napra, majd utána újra megjelenítette...
2020. nov. 13. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú értem hát nem tudom. Az a baj a youtube-bal is, hogy mintha egy fekete lukkal próbálnál beszélgetni.
2020. nov. 13. 13:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam a copyright@youtube.com-ra is ez ügyben, elküldve eredeti videómat és a feltöltő csatorna url-jét, a lopott videóm url-jét, minden időbélyeget, adatokat pontosan kitöltve, de nem történik 3 napja semmi...
2020. nov. 13. 13:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg az nem kivetelezhető, hogy egy másik csatornát létrehozva, saját csatornámról rátölteném a jogvédett videót, és arról a másik csatornáról próbálnék újra rájelenteni annak a felhasználónak a videójára, aki ellopta az eredeti videómat?
2020. nov. 14. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!