Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook segítség kéne?

Facebook segítség kéne?

Figyelt kérdés
2 napja feltörték a fb m és amire volt regisztrálva email cím re nem tudok már be lépni és arra se tudok le kérni új kódot mert nem túdom mire lett regisztrálva. Úgy hogy se fb re nem túdok le kérni kódot se amire volt regisztrálva fb én még volt olyan lehetőség hogy új email kérés de oda kelet volna szeméji én meg olyanokat nem töltök fel valaki segítsen már legyen szíves.

#Facebook,feltörve
2020. nov. 8. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A megoldás lehetőségét leírták az oldalon, te pedig nem éltél vele. Akkor sajnos nem tudsz mit csinálni. Töltsd fel amit kérnek, vagy oda a fiók.
2020. nov. 8. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
regisztrálsz újra :) fb-re feltöltheted a személyidet.
2020. nov. 8. 18:42
 3/5 anonim válasza:

Sajnos másképp nem fogják visszaadni a profilod.

Nekem is nem rég törték fel, 2x is egy héten belül. Azóta használom a 2 faktoros bejentkeztetést. Telefonszámom se akartam megadni, de már bánom. Illetve, amint visszakaptam, rögtön módosítottam az email címem és töröltem a régit, amivel anno regisztráltam. Amúgy simán regisztráltam volna újra, de olyan csoportokba is benne vagyok, amik csak meghívásos alapon működnek és nem is láthatóak. Azokat a csoportokat sajnáltam volna. Csak ezért küzdöttem és adtam meg én is a személyim.

2020. nov. 8. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehetőségek:

1.: Feltöltöd az okmányodat, hadd loopják le (Facebook eltárolja, és kis trükközéssel ellopható)

2.: Csinálsz egy új fiókot

3.: Hagyod a fenébe az egészet

2020. nov. 8. 21:12
 5/5 anonim válasza:
Szia. Ugyanígy jártam viszont nekem nem dobta fel ezt a személyis lehetőséget :(
2020. nov. 9. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!