Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt olyan aki eladni is...

Van itt olyan aki eladni is szokott eBay-en?

Figyelt kérdés
Van pár dolgom amit szeretnék ott eladni, mert idehaza nincs rájuk kereslet. Régi kosaras kártyák, játék figurák, stb. Valaki letudná írni, hogy mi a menete annak, hogy eBay-en tudjak hirdetni dolgokat?

2020. nov. 8. 07:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálsz ebayre, hozzá adod a paypal fiókodat, kiválasztod, h magán eladó vagy, létrehozol egy hírdetést, ott megadod h mit árulsz és mennyiért, illetve a szállítási költséget is megkell adnod, amit nehéz belőni mert elég drága amcsiba vagy máshova küldeni csomagokat. Én is ezért akartam ott hírdetni, de nem jött össze, mert senki nem fizet 10$-s tárgyra 30-50$-t szállításra.
2020. nov. 8. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen sajnos csak nagyon magas csomagméret:érték arányú cuccokat érdemes Magyarországról külföldre eladni. Rohadás drágán dolgozik a posta, a konkurencia pedig hozzájuk áraz. Ha a kosaras kártyák és a játékfigurák megérnek néhány tízezer forintot, akkor levélként vagy kis csomagkánt 10-30$-ért talán el lehet küldeni és ha még így is összességében a konkurencia alatt maradsz, akkor meg is vehetik.
2020. nov. 8. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként pont a kosaras kártyákra van itthon is piac. Már persze nem a base lapokra. De azokat meg senki sem fogja megvenni az itteni postaköltségek miatt.
2020. nov. 9. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Adtam már el pár digitális dolgot, de már befejeztem. Póstázni semmiképp se póstáznák, nem érné meg az egészet, hacsak nincs valami rohadt drága dolgod amit itthon nem tudsz eladni és ott igen. Azt meg hozzá kell tenni, hogy x% az ebayé. Helyi bazárba felrakom a hirdetést, semmit nem fog le, ingyenes és kész.
2020. dec. 27. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!