Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem enged be az e-mail-em....

Nem enged be az e-mail-em. Mit tegyek? Ötletek?

Figyelt kérdés
Van egy citromail-es e-mail címem is, amit időnként használok. Tegnap hiába próbáltam belépni, nem tudtam. Semmilyen hibaüzenetet nem írt ki, de azért megváltoztattam a jelszómat, hátha az a baja, és megpróbáltam úgy is belépni. Ismét nem kaptam hibaüzenetet, de csak a bejelentkező képernyő jött vissza, és azóta sem tudok belépni. Valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak? Köszi!
2010. aug. 10. 06:21
 1/5 anonim ***** válasza:
xar a citrommail
2010. aug. 10. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
másik gépről próbáld meg
2010. aug. 10. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemrég (kb 1 hónapja) egy torrentrazzia során elvittek véletlenül egy citromail szervert xD
2010. aug. 10. 07:52
 4/5 anonim válasza:

Én is így jártam, de nekem 2 citrom e-mail-es cimem van, az egyikbe beenged lépni a másikba tegnap óta nem.

Nekem se ír ki semmit.

2010. aug. 10. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Ma estére sikerült helyrehozni, bár lövésem sincs, hogyan, de már beenged. Érthetetlen. Tényleg szar a citromail, de már ezer éves az emailem ott, és csak ritkán használom. Persze most, hogy kellett volna, egyből besz@rt:D
2010. aug. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!