Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon veszek valamit de...

Facebookon veszek valamit de én eladótól megkérem hogy postán marandoként küldje akkor elég annyit megadnom az eladónak hogy hol lakok de utcat mar nem kell adnom neki meg a házszámot pl: Győr?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor gondolom házhoz nem viszik a csomagot hanem nekem kell lemennem nem? és kapok valami levelet hogy csomagom jött vagy valami?

2020. nov. 6. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Hogy kapnál bármi levelet, ha nem adod meg a címed? Győrben csak 1 posta van?
2020. nov. 6. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:
nm tudom mer csak peldat mondtam
2020. nov. 6. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
ugy gondolom h ha vevonek mondom h postán marandoval küldje a csomagot akkor elég annyi h irányitószám és h győr aztán majd mikor megyek én átveszem vagy jon ki hozzám egy levél h van egy csomagom? vagy hogy mukodik
2020. nov. 6. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogy jönne ki hozzád egy levél a postáról (ha a termék nem is), ha nem adod meg a címed? Megcímzek egy csomagot, hogy Kis Jóska, Győr.

Tegyük fel, hogy elér a győri postára, azok honnan tudnák, hogy a sok Kis Jóska közül kit kell értesíteni?

2020. nov. 6. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy kell, hogy a neved és a posta címe amit szeretnél. Pl. postán maradó ajánlott levél:

X Y

4-es posta

9004 győr, földes g. u. 27.

Csomagnál meg a postás dolgozó tölti ki, de ott is tudnia kell melyik postán maradjon ott. Tehát a címet akkor is meg kell adnia a feladónak, illetve ajánlatos ráírni a csomagra is a feladónak. Csomaghoz kell telefonszámod is, e-mail cím. Ajánlott levélnél meg nem kapsz értesítőt, nyomkövetésben kell nézned mikor ér be és mikor mehetsz érte.

2020. nov. 6. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és levél esetében rá kell írni, h postán maradó. Csomagnál meg kapsz értesítést azért kell teloszám.
2020. nov. 6. 16:51
 7/9 BlackSword ***** válasza:
A nevedet, a postát, ahová kéred, annak címét és a telefonszámod... ezt kell megadnod...
2020. nov. 9. 06:07
 8/9 A kérdező kommentje:
dehát akkor lakcimemre nem kuldenek egy levelet hogy csomagom érkezet?
2020. nov. 9. 20:34
 9/9 BlackSword ***** válasza:

Nem...levelet meg végképp nem, hiszen nincs megadva a címed... csomagnál kapsz egy sms-t, csomagod jött, és hogy hol (melyik postán) és mikor veheted át...

Postán maradó ajánlott levélnél meg a feladó elküldi neked, a ragszámot, te meg figyeled a nyomonkövetésnél, ha megjön a postára akkor meg értemész...

2020. nov. 10. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!