Egy online kurzust akarunk többen megvenni, de közösen, mert drága. TOR böngészőből megnyitó lenne, úgy hogy a tulajdonos ne lássa az IP címünket? Eltitkolhatjuk így, hogy egy felhasználónévvel 4-en lépünk be?
Beléphetünk egy időben, vagy inkább külön-külön? Még csak nem is egy országban vagyunk mind a 4-en.
50 000 a kurzus és évente egyszer van csak, kb rögtön betelik, szóval lehet be se férnénk mind.
Ez nem élő, hanem feltöltött videók és tananyag. Szóval azt megtehetjük, hogy különböző időpontokban jelentkezünk be tanulni. Amúgy a képernyőfelvevőre gondoltam még a videóknál csak akkor ugye fel kell valahova tölteni, aztán meg le.
Első te remélem soha egy kalóztartalmat le nem töltottél. Se egy filmecske ncore-on, se egy stream epizód sorozatbaráton, se egy zeneszám, se egy nyomorult pdf könyv. De még amikor a tanár fénymásolt feladatot adott neked egy könyvből, azt is hozzávágtad, hogy bocs de ez lopás, legközelebbre megveszem a könyvet. :D Akkor vesd rám az első követ...
Már ott elbukik a gyermeteg kis elmélet, hogy egy felhasználóval nem tudtok egyszerre belépni.
Illetve azon is elvérzik a dolog, hogy tor böngészőn keresztül is ugyan úgy van ip címed, csak nem a valósat mutatja.
Melyik ez a képzés?
Amúgy túlbonyolítjátok tényleg, nem lesz jobb az ip-címetek mint,ha normál böngészőből használnátok. Elolvassátok a szabályzatot, akkor leírja gondolom, h felhasználói fiók nem megosztható stb. Egyszerre nem valószínű, h beenged, de külön külön miért ne? Amúgy 4 különböző országból használva is van kiskapu, pont az h "vpn-t használsz" a munkád során. Szóval szerintem nem lesz probléma vele.
Én elég egyszerűnek tartanám, h felveszitek, fel driveba és megosztjátok.
Köszi, amúgy lehet igazad van, hogy tulbonyolitjuk.
Nem írom le, mert ebből a témából kb. 3 ember tart kurzust az országban, szóval könnyű lenne utána kitalálni. Annyit mondok, hogy ez egy egészségestudatos módszer valamire, szigorúan tudomanyos alapokon. Nem népszerű, mert macerás betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!