Ha van egy rejtett kamerám, ami wifin keresztül működik, látja e a tulajdonos hogy arról működtetetem?
Wifis kamerarol van szó, a router nem nálam van, de nem szeretném ha kiderulne a rejtett kamera használata..
Telefonról mobilnettel gondolom nem lehet működtetni.
Csak ha célirányosan rákeres. A router adminisztratív felületén láthatóak a csatlakoztatott eszközök mac/ip címei. Ezek még nem árulnának el feltétlenül, de olykor az eszköznév is megjelenik, nem tudom, a kamera milyen néven szerepelhet.
Mobilnetről is használhatod, ha csinálsz egy wifi hotspotot egy ott lévő telefonnal, annak a mobilnetét használhatja a kamera hotspoton keresztül.
Köszi,
Nem tudom mi az a WiFi hotspot.. :S es akkor a telefonnak a kamera közelébe kell lenni jól értelmeztem?
Nem teljesen közel, csak wifi távolságon belül, azért az jó néhány méter, de szerintem akár másik szoba is lehet.
Ekkor a telefon a saját mobilnetjét tovább osztja wifin, természetesen ehhez a tulaj routerének már semmi köze. A kamerával majd ehhez csatlakozol.
Telefonon a "Beállítások", "Vezeték nélküli... hálózat", "Megosztás és... hotspot" területen keresgélj.
Sokféle módon lebukhat... pl. megjelenhet ha hálózati eszközt keres.
DE! Ami nagyobb gond, hogy ez bűncselekménynek számít!
Ha megtudja hogy te tudta nélkül megfigyeled, letöltendőt kapsz.
"Csak ha célirányosan rákeres"
és ha csak annyira paranoid mint én, akkor meg fogja nézni.
én rendszeresen monitorozom a rouert, meg mindent a gépemen, hogy lássam a változásokat.
a routerből azonnal kibukik az info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!