Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook miért keseríti meg...

A facebook miért keseríti meg ennyire az adás vételeimet? Folyton letilt.

Figyelt kérdés

Van egy hatalmas (de tényleg naagyon nagy, 4 méter magas) medvém. Egy amerikai játékáruházban volt kiállítva a 80-as években. Fém váz, azon fa borítás, és hát egy rajzfilm medve külső.

Ezt hirdettem meg 450eFt-ért. Mit csinál a face? Letilt 30 napra, mert én dohánytermékeket akartam árulni.

Ez már a 10. alkalom, hogy ha nem könyv, vagy autó akkor az vagy fegyvernek nézte vagy dohánynak, vagy késnek.

kép nélkül is ilyen.

Megpróbáltam kép nélkül, hogy eladó hatalmas 4 méteres rajzfilm medve, akit érdekel írjon és megegyezünk, küldök képeket.

Emberkereskedelemért tiltott le. de most 150 napra. Csináltam új profilt.

rajzfilm medve. De mi van, ha igazi medve? Kutyákat is hirdetnek. Azokat miért nem tiltja le?

2020. okt. 28. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem profilt kell csinálni, hanem írni a supportnak.
2020. okt. 28. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó, azért ez nem ilyen egyszerű... legalábbis eddig nem volt az. Ha valami miatt letiltják a hirdetést, akkor lehetőséged van fellebbezni, és megírni ezt nekik pontosan. De legrosszabb esetben is akkor felrakod jófogásra.

#1: nem tudom mire gondolsz, mert a facebooknak nincs olyan supportja, aki érdemben foglalkozik bármivel is.

2020. okt. 28. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:

A support az kábé nem létezik. Se magyarul, se angolul. Se sehogy. "megkaptuk a visszajelzését, hamarosan értesítést küldünk a fejleményekről"

és az az értesítés kb fél máodperc múlva érkezik, ember nincs aki fél sec alatt elolvas egy üzenetet és végignézi az adatbázist :(

A felismerő szoftver a rossz, ami felismeri a képeket és a szöveget.

A jófogást nem szeretem 200%-al kevesebb érdeklődés van rá mindig

2020. okt. 28. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld más normális oldalakon hirdetni, ne a fosbookon!
2020. okt. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!