Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egész érdekes dolgokat csinál...

Egész érdekes dolgokat csinál a mobilnetem. Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a mozi 12-es frissítés óta csinálja (de nem vagyok benne teljesen biztos), hogy bármi ami streamelve jön: youtube live, Twitch stream, de még a Spotify sem működik. Amúgy minden teljesen jól működik, maximum felbontásban 60fps-sel mennek a videók akadálymentesen, de a streamelve jött adatok nem működnek. Más is tapasztalt hasonlót? Telefonom: xiaomi mi 9T / Szolgáltató:Telenor

Előre is köszönöm a válaszokat ^^

2020. júl. 30. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
2 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
Néhány dolgot átírt sajna automatikusan a telefon; moz 12i=MIUI 12
2020. júl. 30. 21:00
 2/3 savanyújóska ***** válasza:
Ha csak mobilneten csinálja, a Telenort érdemes megkérdezni, ha pl. ezek ingyenesek a csomagodban, akkor szokott olyan kitétel lenni, hogy méltányos használatig, és ha nagyon sokat használtál (1-2 hétig heti 8 óra youtube 1080p-n pl.), akkor akár le is tilthatják. Azért ilyesmire gondolok, mert amiket felsoroltál annyi különböző technológia, hogy szinte kizárt, hogy a rendszer miatt hasaljanak el. (De Spotify pl. offline módban sem megy?)
2020. júl. 30. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a simet egy másik telefonban (EMUI 10-es rendszeren, Huawei mate 20 lite) tökéletesen működött. 100GB netem van egyébként, amiből még van 80GB.
2020. júl. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!