Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent a www.youtube.com...

Mit jelent a www.youtube.com › embed?

Figyelt kérdés
3 hete indítottam egy YouTube csatornát,természetesen még nagyjából senki sem nézett 2 feliratkozóm volt,az is 2 haverom. Tegnap(2020.10.27) este a hétfő(2020.10.26) reggel feltöltött videómon hirtelen elkezdett nőni a megtekintések és a likeok száma,illetve azóta már +5 feliratkozóm is lett,ezt kicsit furcsálltam ezért beírtam a videóm címét a Googlebe és 2 legfelső találat velem kapcsolatos volt,az egyik egy www.youtube.com › watch-os link volt,ami természetesen a YouTubeon belül ara a videómra dobott amiről most szó van,illetve volt még egy www.youtube.com › embed-es link amire hogyha rákattintottam nagy képernyőben bedobta az én azon videómat amiről most szó van de nem a youtube felületén,illetve a link leírásában olyanok voltak hogy "Info. Shopping. Tap to unmute. More videos. More videos. Your browser ..."! Ebből nekem lehet bármi problémám,vagy ezt teljesen normális csak én gondolom túl?

#videó #YouTube #YouTube csatorma
2020. okt. 28. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen weboldalon/hozzászólásban beillesztették a videódat. Tehát nem a Youtube weboldalról történtek a megtekintések.
2020. okt. 28. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:

az embed a beágyazást jelenti, amikor egy másik oldalban megjelenik a te videód. ha így lejátsszák, az neked ugyanúgy megtekintésnek számít és ha a beágyazott videón megjelenő címre kattintanak, akkor a videó YouTube oldalára ugranak át, ott tudnak kommentelni, feliratkozni, stb.

a beágyazásból alapvetően nem lehet bajod (már ha a videó olyan, amit nem ciki neked, hogy ha mások is látnak).

viszont, ha olyan oldalon jelenik meg a videód, ahol nagyon nem érdekli az embereket, akkor nagyon sok olyan megtekintést gyűjthetsz, akik hamar kikapcsolják, ahelyett, hogy végignéznék. a Google algoritmus ezt könnyen úgy érzékelheti, hogy nem érdekli a videód az embereket és emiatt lehet, hogy kevésbé fogja majd ajánlani, mivel a Google organikus videó ajánlásokat a videók megtekintési számai és a megtekintési idő, közönségmegtartási arányok alapján számolja ki. remélhetőleg azt is kellő súllyal figyelembe veszi, hogy honnan érkeztek a videódra, így ha látja, hogy ez beágyazás volt, azt nem keveri össze azzal, hogy akiknek keresési találatra ajánlotta, azok meddig nézték a videót.

illetve, ha nem a megfelelő közönséghez jut el, akkor előfordulhat, hogy trollok jönnek miatta a videóra, akik dislike-olják, hülyeségeket kommentelnek, spammelnek, esetleg jelentgetni kezdik, ha valami kifogásolhatót találnak benne, ez is lehet kártékony.

2020. okt. 31. 17:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2020. nov. 3. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!