Mit szóltok a Radics Peti féle Youtube tehetségkutatóhoz?
6: Először is abba lehetne már hagyni ezt a "radicsozást", az egyik videójában érthetően kifejezte, hogy nem szereti, ha nem a keresztnevén szólítják. Értem én, hogy nem jelent neked sokat a neve, de attól még a jómodornak, tiszteletnek sem kell elszállnia.
Kit vársz oda? Attól, hogy valamit nem látsz, az nem azt jelenti, hogy nincs. Attól, hogy valaki pár megnyilvánulásból nem szimpi, nem kéne automatikusan beskatulyázni, megkéne próbálni komplexen nézni a dolgokat. Nem kell még egy Puzsér Róbert, vagy egy hasonmás, ez épp attól lesz jó, hogy különböző dolgokban jók, különböző látásmóddal és ki merik mondani a véleményüket és miért kell, hogy teljesen kulturális legyen? Honnan tudod, hogy ők nem képzettek ebben? Azért Petinek ezt az oldalát még nem nagyon láttuk. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak egy-egy alkalommal zöld ágra vergődni. :D
Egyébként, meg nem tudom feltűnt-e, de Peti paródiái zseniálisak, attól függetlenül, hogy néha gyomorforgató a sok durva anyukázás. Tudod miért? Mert a mimikáról "olvassa" a történetet. Az arckifejezések tökéletesen passzolnak a szinkronhanghoz, erősen tele tarsadalomkritikaval. Akar mennyire is nehéz elhinni, azért ez munka (nem csak a kapálás xd) A Love Island, egy roppant kínos randitól mentett meg, mert ilyenek vagyunk (tisztelet a kivételnek), és sokszor nem akarjuk meglátni a másik valódi személyét. Nagyon hálás vagyok Petinek érte. A komolyabb tartalmakért is, hogy felmerte vállalni az érzésit. A viccesebb témájú videói is... Sajnálom, ha valaki nem látja azt amit Peti csinált, sok jótól fosztja még magát...
A többieket nem ismerem, majd most. Végre új arcok... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!