Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Microsoft streamről hogyan...

Microsoft streamről hogyan lehet a videókat letölteni?

Figyelt kérdés
Ha le akarom tölteni, akkor szétdarabolja az egész videót egy csomó kicsi részre, és így nem lehet letölteni. Ezzel mit lehetne kezdeni? Milyen módszerek vannak, amivel ez megoldható?

2020. okt. 25. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
közben úgy tűnik mégiscsak sikerült, kb öt perce sikerült összehozni, köszönöm a segítséget. :)
2020. okt. 26. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Szívesen, hogy sikerült végül?
2020. okt. 26. 20:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva, kipróbáltam egy másik gépen ugyan ezt, illetve amik még youtubeon voltak és ott meg működött. Lehet csak elírtam valamit, vagy nem tudom. Nem értek hozzá, az a lényeg, hogy végre működik
2020. okt. 26. 20:22
 14/15 CspCsj ***** válasza:

Látom sikerült, gratulálok!

Most újra végigmentem a lépéseken és ilyen hibát nem kaptam.

(csak a weboldalra nem tudtam a legvégén belépni, bár utána egyből bezáródik a böngésző és indul a letöltés)

Azért ha valakinek segít, itt a próbálkozásom képekben:

[link]

2020. okt. 26. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen a másik gépen én sem kaptam hibát, valamit elronthattam, de már nem is számít, mert végül sikerült. :) Köszönöm mégegyszer, az életem lett megmentve.
2020. okt. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!