Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Microsoft streamről hogyan...

Microsoft streamről hogyan lehet a videókat letölteni?

Figyelt kérdés
Ha le akarom tölteni, akkor szétdarabolja az egész videót egy csomó kicsi részre, és így nem lehet letölteni. Ezzel mit lehetne kezdeni? Milyen módszerek vannak, amivel ez megoldható?

2020. okt. 25. 19:09
1 2
 1/15 CspCsj ***** válasza:

Melyik weboldalról?

Esetleg konkrét link?

2020. okt. 25. 19:27
 2/15 CspCsj ***** válasza:
Ja már látom...
2020. okt. 25. 19:29
 3/15 CspCsj ***** válasza:

Link lemaradt:

[link]

2020. okt. 25. 19:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, viszont sajnos még nem tudtam megoldani. A linken lévő kérdés alatt volt egy link githubra. Viszont nem igazán tudom mit kéne most csinálnom. Mert sajnos én nem tudom mi ez a github. Csak azt látom, hogy egy csomó json meg ts fáj van. Ezzel én most mit kezdjek? Bocsánat de én ezekhez nem értek. Egyáltalán nem tudom mi ez.
2020. okt. 25. 21:04
 5/15 CspCsj ***** válasza:

Ránéztem és kicsit körülményes a használata, mivel pár dolgot le kell tölteni hozzá, - na de lássuk:

(mindenből a Windows 10 - 64 bites rendszerhez való kicsomagolós változatot használtam, hogy ne szemeteljék tele a rendszert a telepítgetések)

- Először kell a git csomag:

[link]

- Letöltés után indítsd, és csomagoltasd ki egy másodlagos partícióra, pl. D:\PortableGit

- Ha végzett, akkor belelépsz a létrehozott mappába és elindítod a "git-cmd" programot.

- A megjelenő fekete ablakba kell begépelni/bemásolni a szükséges parancsokat és Enter billentyűvel futtatni, az első parancs:

git clone [link]

- Ez letölti a destreamer forráskódot, amihez kell a node.js fordító, töltsd is le:

[link]

- Letöltés után ki kell csomagolni, mondjuk a létrehozott D:\PortableGit\ mappába: ehhez jobbegérgomb a letöltött fájlon > Az összes kibontása > a felajánlott útvonal legyen ugye D:\PortableGit > Kibontás gomb > nálam pár percig tartott mire kicsomagolta > a megjelenő fehér ablakot bezárhatod

- Válts vissza a fekete ablakba és jöhet a következő parancs, hogy elérhessük a most kicsomagolt node.js programot:

path D:\PortableGit\node-v12.19.0-win-x64\;%PATH%

- A fordításhoz belépünk a forráskód mappájába:

cd destreamer

- A következő parancs a node.js összetevőit előkészíti a fordításhoz és még egy Chromium böngészőt is letölt, mert a video letöltéséhez be kell majd jelentkezni egy iskolai/vállalati Microsoft fiókkal:

npm install

- Na jöhet a fordítás:

npm run build

- Ez nem tartott sokáig, - ám mielőtt futtatjuk a destreamer-t, a video letöltéséhez kell az ffmpeg program is, irány a letöltés:

[link]

- Ugyanúgy ki kell csomagolni mint korábban, a D:\PortableGit mappába.

- Majd a következő paranccsal elérhetővé tesszük a destreamer-nek:

path D:\PortableGit\ffmpeg-N-99728-gd6e903b09b-win64-gpl\bin\;%PATH%

- Végül futtassuk már a destreamer-t, persze az idézőjelek közé a korábban kiválasztott video linkjét másold:

destreamer.cmd -i " [link]

- Megnyílik a Chromium ablak, bejelentkezel és utána indul is a letöltés.

Megj.:

Több videó letöltésére is van lehetőség a következő paranccsal:

destreamer.cmd -f D:\PortableGit\linkek.txt

A szimpla szöveges .TXT fájl bárhol lehet, csak az útvonalat kell hozzá beírni.

A fájlba soronként egy-egy video link kerüljön.

Ha legközelebb is szeretnéd használni, akkor már nem kell az egész procedúra, hanem a "git-cmd" indítása után csak a két "path" parancsot kell futtatni:

path D:\PortableGit\node-v12.19.0-win-x64\;%PATH%

path D:\PortableGit\ffmpeg-N-99728-gd6e903b09b-win64-gpl\bin\;%PATH%

Aztán mehet a letöltés:

destreamer.cmd -i " [link]

vagy fájlból:

destreamer.cmd -f D:\PortableGit\linkek.txt

Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e, mivel nekem nincs iskolai/vállalati Microsoft fiókom, csak személyes, így nem tudtam kipróbálni.

2020. okt. 25. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Vlc lejátssza így is, de össze is lehet rakni őket egybe

[link]

2020. okt. 26. 04:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Hivatalos oldalról töltsd le a vlc-t. Arról a linkről semmit, amit küldtem, ott csak a leírást kövess
2020. okt. 26. 04:10
 8/15 A kérdező kommentje:

5-ös. Hát sajnos nem jött össze. Azt írja ki, hogy 'destreamer' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file. ez mit jelent? mit rontottam el?

2020. okt. 26. 17:11
 9/15 A kérdező kommentje:
7-es a vlc le van töltve, az a gondom, hogy azt a sok fájlt, amire szétdarabolja, azokat egyesével kéne letölteni. Ha egyszerre le lehetne őket tölteni és csak összefűzni kéne, akkor nem lenne gond. A baj ott van, hogy ezeket egyesével kéne letöltögetni, ami gyakorlatilag lehetetlen, annyira szétdrabolja.
2020. okt. 26. 17:20
 10/15 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezekkel próbáld, ugyanilyen néven elérhetők firefoxhoz is

2020. okt. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!